2009.02.14.
09:15

Írta: kekzold

Varázslat

Tegnap egész nap az járt a fejemben, hogy miért szeretem annyira ezt a várost. Mert az világos, hogy már az első pilanatban egymásba szerettünk, még szeptemberben. Első látásra! Aztán rájöttem, hogy azért mert itt minden egyes nap új csodákra bukkanok. Apróságokra, amik megnevettetnek, elcsodálkoztatnak, de a legtöbb esetben csak lenyűgöznek.

Ezen gondolkodtam, amikor jöttem hazafelé, a koliba. Nem meséltem még az a kolis életről, igaz? Főleg azért, mert nincs nagyon mit. Egyedül vagyok egy helyes kis szobában, ahol majdnem minden van konyhafelszerelésen és egy szárítón kívül, ami azért vicces, mert igy az ágyra teregetek. Vagyis vagy alszom vagy száradnak a ruhák. Tehát meg van a bája. a folyósón laknak Menőék, akik egész nap cigifüstben meg fűfüstben úsznak, tucctucc és rapzenét hallgatnak és sokat járnak vécére. Itt van még Pierre, az egyszemélyes internet hibabejelentőm (hozzá szoktam menni kétségbeesett arccal, hogy nem műűűűködiiiiik, mire ő legyint egyet és azt mondja neki se, normális.) Aztán itt lakik még A Rém, akinek hosszú szőke haja van (inkább fehér), kiengedve hordja, és a feneke alá ér, ami viszont nagy, ezért elég ijesztő látványt nyújt. És végül a szembeszomszédom Harry, aki Angliából érkezett, vmi fura nevű helyről (ami szerintem Írországban van, de csak azért gondolom ezt, mert Harry nagyon vörös, mármint a haja, a szemöldöke), amúgy van benne valami hasonlóság az azonos nevű herceggel vagy a Potterrel, ezt még nem döntöttem el. Ja és persze ő is Erasmusos (hurrá).

Szóval azon gondolkodám, hogy milyen fantasztikus ez a város, mikor a szükség, a folyósón levő mosdók irányába vezetett...Az WC ajtaján a következő felirat áll:

Ouvrez et laissez vous porter par l'arome...

tehát

Nyissa ki és hagyja hogy az aroma vezesse...

(vagy vmi hasonló)

A másik csodám ma reggel ért. Ma korán keltem, ugyanis megyek haza egy picit a szünetre és indulok nemsoká a reptérre!!!

Szóval a zuhany alatt forgolódom, kenegetem magamon a habot, mikor a zuhanyzó sarkában vmi trutyira leszek figyelmes (fújj, vki idehányt). Közelebb hajolok (nem kellett volna) és látom, hogy nem hányás, nem takony, nem csula, egyszerűen csak 2 használt koton. Egy szakadt és egy töltött változat (igen, jól látható volt). Nos, legalább a védekezésre figyelnek, azt hiszem nincs szükség a folyosón még egy ordító bömbölőgépre is.

U.i.: Hogy kell írni azt, hogy folyosó? Folyósó? A biztonság kedvéért mindkettőt kipróbáltam és egyikse tetszik.

U.i.2.: Tessék drukkolni, hogy egyben megérkezzek! Budapest jövöööööök!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kroasszon.blog.hu/api/trackback/id/tr43942205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LAU 2009.02.15. 17:26:11

Folyosó. Így kell. Szeretlek! :)
süti beállítások módosítása