2010.11.01.
19:30

Írta: kekzold

Mémesdi x. felvonás

5. nap: valami, amit reményeim szerint meg fogok tenni életem során

Megtanulni rendesen beszélni azokat a nyelveket, amiket már beszélek és mellé még újakat, körbejárni a földet, sok gyereknek az anyukája lenni, kiheverni saját magam.

Megtanulni úszni, biciklizni, korizni. És valóra váltani a titkos álmom, hogy egyszercsak hasamra ütök és felülök vkivel az első vonatra/repülőre, amit találunk minden nélkül és hetekig csak utazgatunk.

 

6. nap: valami, amit reményeid szerint soha nem kell megtenned

Még egy korombeli temetésére menni a következő 40 évben, vagy a saját gyerekem temetni, súlyos betegségét kezeltetni. 

7. nap: valaki, aki miatt érdemes élned

Család meg a barátok. Bármelyiküket meg tudnám fojtani néha, de mindegyikükért pokolra szállnék, ha kellene. Ők töltik ki a napjaim. Meg az sem utolsó dolog, hogy feltaláltuk a gasztronómiát.

8. nap: valaki, aki pokollá tette az életedet vagy pocsékul viselkedett veled

Sok exem idesorolhatnám meg eltűnt barátokat is, de ez mind kétoldalú volt, közösen tettünk érte. Viszont minden reggel őszintén utálom azokat, akik nem állnak jobbra a mozgólépcsőn és az önvasaló ruhákat is feltalálhatnák már.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kroasszon.blog.hu/api/trackback/id/tr472414353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása