2009.03.26.
17:31

Írta: kekzold

Csakúgy

Érdekes, hogy ebben az országban nem tudnak engem felmérgesíteni. Teljesen nyugodt vagyok és a legnagyobb problémám az, hogy az Auchanban a vegyszeres sor a kenyeresben folytatódott, a sminkes pult meg a kolbászosban (na erre mit mondana Freud?).

Azon is csak jót kacagok, hogy itt annyira komolyan veszik az egészséges életmódot, hogy a tévében azoknál a reklámoknál, amik egészségtelen ételt hirdetnek (csoki, tészta, chips és társai) alul egy kis csík figyelmeztet, hogy ne felejtsek el sportolni és napi minimum 10 gyümölcsöt és zöldséget megenni. Úgy képzeljétek el, hogy tegnap a kasszásfiú megrótta a nénit, aki 4 tábla csokit vett, h ez nem túl jó dolog. A nő meg aztán magyarázhatta, h csokitortát süt...

Tegnap este a finn lánynál voltam. Áthívott, hogy nézzem meg az új ruháját, mert neki bezzeg lesz valami gála, amire báli ruhát kellett vennie. Ez persze borozásba fulladt, hiszen mindketten nagy fanjai vagyunk a helyi vörösboroknak (mert nem érzem a tabletta ízét). Jó sokáig beszélgettünk és mutatott sok-sok francia zenét. Némelyik egész jó.

Például ez:

 

Ma meg egész nap vasaltam, mert ezt mostanság ellinkeltem. A száradó pólómat meg leszarta egy galamb. Természetesen már rászaradt mire észrevettem. Nagy öröm az ilyen. Vajon szerencsét jelent, vagy a jó Isten így fejezte ki a véleményét rólam?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kroasszon.blog.hu/api/trackback/id/tr781027385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CB 2009.03.27. 04:22:17

A tanulság: vasalni tök felesleges, de még a családomnak se sikerült elmagyarázni... pedig évek óta jól megvagyok nélküle... (hatásszünet)
itt sajnos nem szólnak, ha sütikét veszel, és a mérleg is csal, ahogy azt gondoltam is.
salalala, vengaboys!!!

mlle maladroite 2009.03.27. 11:24:24

Hát nem tudom, hogy a Jóisten üzente-e vagy a sors, hogy baromi szerencsés leszel, de én mindenesetre jót kacagtam:) sorry:D Legalább mindig történik Veled vmi:) Amúgy honnan van vasalód???Azt is csomagoltál?
süti beállítások módosítása