2009.02.24.
21:41

Írta: kekzold

Olvadó jég

Ma átváltoztam 14 éves diáklánnyá, és fél évre így is maradok. Megtörtént az első spanyol órám. Majdnem hazajöttem előtte, mert nem volt tuti hogy bejárhatok, de életem legjobb döntése volt visszafordulni kb. a suli bejáratától. Szóval várok az ajtó előtt, mikor megjelenik egy srác. Kék converse cipőben, farmerben, csíkos pólóban és fura akcentussal magyaráz egy csomó embernek. Nos, ő volt a tanárunk...Illetve Ő a tanárom!

Nos, ha elképzeltetek valaha mellém egy pasit, szeretném ha idekommentelnétek, hogy milyen. Mert én pont olyat képzeltem el, mint amilyen ő. Tényleg nem pislogtam ilyen laposakat 14 éves korom óta és pirultam bele minden hozzámszólásba ennyire (akkor, mikor a gimis első plátói szerelmem leverte a fémtolltartóm fizika órán, akkor éreztem ilyesmit). Szóval egy magas pasit kell elképzelni, olyan kellemesen laza stílussal, akinek jól áll a kelleténél több borosta, izmosan vékony, folyton pörög, magyaráz, nagyokat mosolyog és kacag, szemüveges (látszik, hogy olvas) és mikor spanyolul kezd beszélni hjajj. Ja, de egy vonásában se dél-amerikai igazán, inkább olyan europid szimpla kertes feje van.

Óra közben többször is szóra bírt és a magyar nyelvről meg Budapestről kérdezett (persze túlzok, nem szánt szándékkal, csak próbált bevonni engem is). Én meg közben ilyeneket írogattam az előttem levő papírra: "ez egy őrjítő, szőrös, alteros spanyol", "annyira édes, hogy meghalok", "ez szerelem", "megnéztem, nincs gyűrű az ujján".

Most komolyan aggódom. Heti 240 percet fogunk együtt tölteni május 16.-g. Azt kívánom hogy bár valamelyik helyi kocsmában futottam volna bele ("picsába, hogy hozzájárok, amúgy felszedhettem volna valahol"). Öööö, még mindig bünteti a törvény ha a tanár a diákjával randizik? És ez az Erasmusokra is vonatkozik???????????

Kommenteket kérek!!!!!

P.s.: A pesti barátnőimnek üzenem, hogy ha nem írnak akkor ezentúl mindennap "volt osztálytársaimnak" fogom őket nevezni a blogon!!!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kroasszon.blog.hu/api/trackback/id/tr79964005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mlle maladroite 2009.02.25. 08:38:43

Épp azon gondolkoztam, hogy ehhez muszáj lesz hozzászólnom, mikor megláttam a fenyítést:D Engem szoktál volt osztálytársnak titulálni, de azért igyekszem elnyerni a "barátnői" minősítést:P Ugye Monsieur Espagnol jobb pasi, mint aki anno leverte a tolltartódat?:)
Millió puszi!

voltosztálytársandi 2009.02.25. 12:06:51

Elméletileg még a nevem is tükrözi ezt a degradálónak szánt voltosztálytárs dolgot. Na tessék, én büszke vagyok! :)Azt a gyönyörű 6 évet ilyen csúnyán megalázni... :D
Amúgymeg... szegény B. Istvánt - ugye nem tévedek, hogy róla van szó - miért nem nevezzük nevén? Előző kedves hozzászólónak üzenném, igenis jó pasi volt! Ilyen 13 éves szinten mindenképp.. A kedves másik voltosztálytársnak pedig, hogy képet követelek!!!!!titokban pad alól mobillal..bárhogy! pussz

LAU 2009.02.25. 13:19:16

Határozottan állíthatom, hogy a tilalom az erasmusosokra nem vonatkozik. Komolyan. Úgyhogy sálálálláá:)

kekzold 2009.02.25. 13:46:04

negtalalhato feszbukon, nevet is adok privatban a kereseshez:)

harmihüpp 2009.02.25. 16:57:06

Igen Julis, és 18 éves korodig tilos dohányozni, alkoholt fogyasztani, még szerencse, hogy nem tetted és hogy a leendő férjednek tartogatod magad:) Szóval ne rontsd el ezt a szép sorozatot azzal, hogy BETARTOD a szabályokat!!
És még mindig nem tudom, milyen a Julis pasi (sztem/remélem még nem volt ilyened), de ha a fent leírt amigo intellectico, akkor jó, mert egyezik az ízlésünk:) Ajjaj...:D:D:D
Most komolyan regisztrálnom kell facebookra? Muszáj??? Nem tudsz küldeni képet por favor?

Puszi az egyik volt osztálytárstól

_pocahontas_ 2009.02.25. 17:53:28

Én úgy tudom, nincs ilyen tilalom...:P Erről ennyit. ÉS Julisom, ez legjobbfajta szerelem, ez a plátói rajongásos, mert nem veszélyes. Legalábbis az elején.:D

kekzold 2009.02.25. 21:53:10

intellectico, hát tanít vagy mifene:). és nektek nem jönne, kivéve Harmit és Maját meg engem ugye. Ja és tökéletesen ejti ki a Budapest és magyar szavakat, és mind tudjuk, hogy ez a második általában problémákat okoz. szóval én itt vmi nőre gyanakszom, de minimum egy pesti szextúrára...

dalmus 2009.02.27. 10:02:08

Te gustan las cosas bonitas?
süti beállítások módosítása